top of page

Mijn naam is Margo van Dijk (1985).

Samen met mijn man en onze 2 kinderen (2013 en 2017) wonen we in Breda.

 

Naar mate mijn oudste ouder werd merkte ik ook dat het ouderschap soms best zwaar kan zijn en dan het soms fijn kan zijn als er iemand met je mee kijkt bij de opvoeding. 

Dit laatste merk ik regelmatig in mijn werk als docent en mentor op de middelbare school tijdens bijvoorbeeld oudergesprekken. Door een andere blik op een situatie te geven kunnen er andere inzichten ontstaan. 

Tijdens het coachen maak ik gebruik van al mijn kennis. Deze heb ik in de afgelopen jaren opgedaan doormiddel van het volgen van verschillende opleidingen, cursussen en workshops.

Na de middelbare school ben ik begonnen aan de studie 'Sociaal Pedagogische Hulpverlening'. Het begeleiden van cliënten vond ik super, maar ik merkte dat ik iets miste. 

Na het behalen van mijn SPH diploma ben ik door gegaan met de opleiding tot biologiedocent voorgezet onderwijs. Ondertussen ben ik vanaf 2008 werkzaam als docent biologie op een middelbare school.

Buiten de lessen ben ik ook mentor en begeleid ik leerlingen (en hun ouders) zowel op de schoolse zaken als sociaal-emotioneel. 

Om mijzelf verder te verdiepen in de ontwikkeling van het kind en de jongeren heb ik de opleiding tot kindercoach gevolgd. Tijdens deze opleiding nam ik het besluit tot het starten van mijn eigen coachingspraktijk. 

Mijn interesse in voeding is iets wat altijd in mij altijd heeft geïntrigeerd.

Vooral na de geboorte van de oudste is mijn zoektocht naar gezonde kindervoeding begonnen. In die tijd heb ik zelf mogen ondervinden wat goede en gezonde voeding kan betekenen voor lichaam en geest. Gezonde voeding ondersteunt namelijk niet alleen het lichaam maar ook de geest.

Na het volgen van verschillende workshops, cursusdagen en online trainingen heb ik de stap genomen om de opleiding van kindervoedingscoach te volgen.

In 2022 heb ik mijn diploma als kindervoedingscoach behaald. 

Mijn zoektocht naar kennis gaat altijd door (hallo groei mindset ;-) ).

Zo heb ik in maart 2023 de training gevolgd om VRIENDEN-trainer te worden. De training heb ik met behaald en ik mag me nu dus ook VRIENDEN-trainer noemen. 

Dijk Magro van.jpg
bottom of page