top of page

Mijn naam is Margo van Dijk.

Samen met mijn man en onze 2 kinderen (2013 en 2017) wonen we in Breda.

Na de geboorte van de oudste is mijn zoektocht naar wat gezonde voeding is voor mij begonnen. In die tijd heb ik zelf mogen ondervinden wat goede en gezonde voeding kan betekenen voor lichaam en geest. Gezonde voeding ondersteunt namelijk niet alleen het lichaam maar ook de geest. 

Naar mate mijn oudste ouder werd merkte ik ook dat het ouderschap soms best zwaar kan zijn en dan het soms fijn kan zijn als er iemand met je mee kijkt of je kind eens op een andere manier benadert. Dit laatste merk ik regelmatig in mijn werk als docent en mentor op de middelbare school tijdens bijvoorbeeld oudergesprekken. Door een andere blik op een situatie te geven kunnen er andere inzichten ontstaan. 

Tijdens het coachen maak ik gebruik van al mijn kennis. Deze heb ik in de afgelopen jaren opgedaan doormiddel van het volgen van verschillende opleidingen, cursussen en workshops.

Na de middelbare school ben ik begonnen aan de studie 'Sociaal Pedagogische Hulpverlening'. Het begeleiden van cliënten vond ik super, maar ik merkte dat ik iets miste. 

Na het behalen van mijn SPH diploma ben ik begonnen met de opleiding tot biologiedocent voorgezet onderwijs. Ondertussen ben ik vanaf 2008 werkzaam als docent biologie op een middelbare school en mag ik lessen verzorgen voor het vmbo-basis en het vmbo-kader. Buiten de lessen ben ik ook mentor en begeleid ik leerlingen (en hun ouders) zowel op de schoolse zaken als sociaal-emotioneel. 

Mijn interesse in voeding is echter iets wat altijd in mij heeft gezeten. Na het volgen van verschillende workshops, cursusdagen en online trainingen heb ik de stap genomen om de opleiding van kindervoedingscoach te volgen aan de Better Health Academy. Deze opleiding richt zich op de orthomoleculaire voedingsleer. Dit betekent dat het doel is om de lichaamscellen van een optimale hoeveelheid voedingsstoffen te voorzien. In 2022 heb ik mijn diploma als kindervoedingscoach behaald. 

Mijn zoektocht naar kennis gaat altijd door. Zo heb ik in maart 2023 de training gevolgd om VRIENDEN-trainer te worden. De training heb ik met behaald en ik mag me nu dus ook VRIENDEN-trainer noemen. 

Nu wil ik graag kinderen (gezinnen) helpen om het beste uit zich zelf te halen. 

Dijk Magro van.jpg
bottom of page